aanmelden
Met gear test lab, A Guy Called Gerald, Nacho Marco en Egyptian Lover
Merknieuws 11-10-2017
Op ADE Sound Lab in De Brakke Grond tijdens Amsterdam Dance Event zijn diverse fabrikanten aanwezig in het Gear Test Lab 19, 20 en 21 oktober 2017. Zo ook Roland & V-MODA. Ze presenteren nieuwe gear, ...meer »»
Knalrode samplepad met meer geheugen
Merknieuws 13-09-2017
Roland introduceerde vandaag een nieuwe versie van de populaire SPD-SX samplepad. De pad is qua layout identiek aan het vorige model, maar heeft een opvallende rode kleur. De belangrijkste wijziging z ...meer »»
Modelingtechnologie in gloednieuwe behuizing
Merknieuws 12-09-2017
Een nieuwe naam in de wereld van gitaargear stopt bekende modelingtechnologie in een gloednieuwe behuizing en gaat de strijd aan met de gevestigde namen. We testen het Headrush Pedalboard in Gitarist ...meer »»
Vox met minibuisje
Merknieuws 11-09-2017
Vox komt met een 50W-bascombo in de VX-serie. Deze heeft een zogenaamde Nutube: een buis die er niet uitziet als een buis, maar het zeker wel is. ...meer »»
Twee klassiekers in een behuizing
Merknieuws 01-09-2017
Het Californische boetiekmerk Xotic brengt twee van zijn inmiddels klassieke pedalen, de RC Booster en AC Booster, in één behuizing uit als signaturepedaal voor Oz Noy. ...meer »»
UR21 modellen bieden kwaliteit in een betaalbare prijscategorie
Merknieuws 24-08-2017
De nieuwe UR21 serie ukeleles van het Duitse akoestische merk Baton Rouge biedt alle formaten van dit handzame snaarinstrument, van sopraan tot bariton. ...meer »»
Twee nieuwe snares van geborsteld RVS
Merknieuws 16-08-2017
Ludwig breidde het toch al indrukwekkende aanbod van snaredrums uit met twee roestvast stalen exemplaren. Beide Heirloom snaredrums zijn gemaakt van geborsteld rvs, dat met een laser is voorzien van e ...meer »»
Cry Baby voor Black Sabbath-man
Merknieuws 07-08-2017
Geezer Butler ken je natuurlijk. Niet? ga dan even snel googlen! Dunlop/MXR komt nu met een speciale wah voor de grootheid. ...meer »»