aanmelden
Haal voordeel uit je pedalen!
Merknieuws 15-02-2018
De Boss Collectors Club is een online community van Boss-gebruikers. Met de huidige Pedal Perks actie kan je voordeel halen uit de Bosspedalen die je sinds 1 oktober 2017 hebt gekocht. De actie loopt ...meer »»
Meer Fender, Vox, ESP, Yamaha, Focusrite en Arturia!
Merknieuws 25-01-2018
De eerste dag op de NAMM Show in L.A. brengt meteen al veel interessante verrassingen. We gingen op bezoek bij -onder heel veel meer -Fender, Vox, ESP, Moog, Arturia, Focusrite en Universal Audio. ...meer »»
Ook een semi-hollow variant van de Modern Double Cut op de CES beurs
Merknieuws 12-01-2018
We weten al dat we Gibson dit jaar niet zullen zien bij de NAMM, maar op de CES beurs voor consumentenelektronica die momenteel in Las Vegas plaatsvindt, heeft Gibson/Philips wel een stand - en daar z ...meer »»
Fano JM4 Standard
Merknieuws 03-01-2018
Fano is een Amerikaans merk dat met de hand bijzondere gitaren en bassen bouwt. Meestal zijn ze gebaseerd op bekende modellen, zoals de Fender Starcaster en Jazzmaster (JM), Rickenbacker en Silvertone ...meer »»
Nog meer handigheden in een kleine behuizing
Merknieuws 18-12-2017
De CruzTools Groovetech Guitar and Bass Multi-tool is een zeer handig stukje gereedschap voor iedere bassist en gitarist. De voorganger werd al getest in De Bassist en enkele lezers wonnen een exempla ...meer »»
Nieuw: Limited Edition 40th Anniversary VP pedal
Merknieuws 15-12-2017
Sinds de lancering in 1977 wordt het volumepedaal van Ernie Ball door talloze muzikanten gebruikt. Het Ernie Ball 40th Anniversary VP pedaal heeft een Limited Edition Slate Black-aluminiumbehuizing en ...meer »»
Woeste cultfuzz is terug
Merknieuws 12-12-2017
De Op-Amp Big Muff uit eind jaren zeventig (ook bekend als de IC of V4 Big Muff) krijgt een heruitgave. De Electro-Harmonix Op-Amp Big Muff Pi belooft even agressief en 'metallic' als zijn voorganger ...meer »»
Scherpe synthmodule
Merknieuws 10-12-2017
De Letse fabrikant Erica Synths heeft in korte tijd een prima reputatie opgebouwd met hun synthmodules. De Acidbox III is een update van hun agressieve filter. ...meer »»