aanmelden
Analoog én digitaal
Merknieuws 09-11-2016
De Riverside is de nieuwe multistage overdrive van Strymon. Hierbij hebben ze gebruik gemaakt van een circuit dat een analoog JFET gedeelte combineert met een digitaal deel. ...meer »»
Monofone maniak
Merknieuws 01-11-2016
In het kielzog van de analoge, polyfone Minilogue komt Korg nu met de Monologue ontstaan. Hij heeft dezelfde genen, maar het filter, de modulatiesectie, het nieuw toegevoegde drive-circuit en de LFO z ...meer »»
Eenvoudig en betaalbaar
Merknieuws 27-10-2016
De nieuwe serie van maar liefst dertien pedalen die TC Electronic ineens uitbrengt omvat diverse overdrives, delays, reverb, compressie, boost en modulatie-effecten. Stuk voor stuk zijn ze eenvoudig v ...meer »»
IJzersterke microfoonstands voor je drums
Merknieuws 19-10-2016
De introductie van de TAMA microfoonstandaards. TAMA ironworks heeft twee series microfoonstandaards uitgebracht. De Studio en de Tour series. ...meer »»
Bekijk de demovideo
Merknieuws 14-10-2016
Een nieuwe superhandige stemsleutel van Remo: De QuickTech Key. Voor het eerst was die te zien op de NAMM show 2016. Inmiddels overal te koop rondom de tien euro! ...meer »»
Keuze uit tien verschillende drumkrukken
Merknieuws 12-10-2016
Een goede drumkruk is belangrijk, zeker als je veel uren maakt achter je drumkit. Tama biedt met de 1st Chair serie al een paar jaar een reeks drumkrukken die uitblinken in luxe en opties. ...meer »»
Met de ‘V’ van veel!
Merknieuws 04-10-2016
De Line 6 Spider heeft zich in vele repetitiehokken en muzieklokalen genesteld. De digitale gitaarversterkers zijn nu vernieuwd met de Spider V-serie. ...meer »»
Oktober en november in Nederland en België
Merknieuws 30-09-2016
Ableton doet in oktober en november een uitgebreide workshoptour waarin je leert muziek maken met Ableton Live & Push. Productspecialisten van Ableton geven korte, muziekgerichte workshops, waarbij je ...meer »»