aanmelden
Eenvoudig en betaalbaar
Merknieuws 27-10-2016
De nieuwe serie van maar liefst dertien pedalen die TC Electronic ineens uitbrengt omvat diverse overdrives, delays, reverb, compressie, boost en modulatie-effecten. Stuk voor stuk zijn ze eenvoudig v ...meer »»
IJzersterke microfoonstands voor je drums
Merknieuws 19-10-2016
De introductie van de TAMA microfoonstandaards. TAMA ironworks heeft twee series microfoonstandaards uitgebracht. De Studio en de Tour series. ...meer »»
Bekijk de demovideo
Merknieuws 14-10-2016
Een nieuwe superhandige stemsleutel van Remo: De QuickTech Key. Voor het eerst was die te zien op de NAMM show 2016. Inmiddels overal te koop rondom de tien euro! ...meer »»
Keuze uit tien verschillende drumkrukken
Merknieuws 12-10-2016
Een goede drumkruk is belangrijk, zeker als je veel uren maakt achter je drumkit. Tama biedt met de 1st Chair serie al een paar jaar een reeks drumkrukken die uitblinken in luxe en opties. ...meer »»
Met de ‘V’ van veel!
Merknieuws 04-10-2016
De Line 6 Spider heeft zich in vele repetitiehokken en muzieklokalen genesteld. De digitale gitaarversterkers zijn nu vernieuwd met de Spider V-serie. ...meer »»
Oktober en november in Nederland en België
Merknieuws 30-09-2016
Ableton doet in oktober en november een uitgebreide workshoptour waarin je leert muziek maken met Ableton Live & Push. Productspecialisten van Ableton geven korte, muziekgerichte workshops, waarbij je ...meer »»
Test van de Ibanez Vintage Thermo Aged AVD10
Merknieuws 29-09-2016
Ibanez omschrijft zijn Artwood serie als “een moderne benadering van de akoestische-gitaartraditie”. Mooie, moderne instrumenten met een traditionele twist - eigenlijk het beste van twee werelden. ...meer »»
Ableton demonstreert de nieuwste - gratis - update tijdens workshoptour en op ADE
Merknieuws 29-09-2016
In oktober zal Ableton na de grote update 9.5, een fine-tuning update presenteren: Live 9.7. ...meer »»