aanmelden
Dutch Design
Merknieuws 03-04-2017
Het Nederlandse NEXI Industries heeft een heel nieuw concept pedalboard ontwikkeld, de Solution genaamd. Om af te zijn van klitteband, tie wraps, kabeltjes en voedingen, is dit een plug and play oplos ...meer »»
ST & ST P90: efficiente solidbody's met vette vintage vibe
Merknieuws 27-03-2017
De vorig jaar opnieuw geïntroduceerde Guild S-200 T-Bird heeft gezelschap gekregen van de T-Bird ST en ST P90. Deze modellen hebben een eenvoudigere bediening en zijn met respectievelijk humbuckers e ...meer »»
Vernieuwde klassiekers
Merknieuws 23-03-2017
Nog niet zolang geleden vernieuwde Pedaltrain zijn hele lijn pedalboards. De Classic serie leek daarbinnen het meest op de boards waarmee Pedaltrain bekend werd, alleen ontbrak nog één formaat. Die ...meer »»
Nieuwe bekkenserie van Meinl - beluister ze hier
Merknieuws 15-03-2017
Meinl lanceerde op de NAMM show in L.A., januari 2017, de Pure Alloy-serie. De Pure Alloys zijn warm, bestuurbaar en ontzettend muzikaal, toepasbaar in allerlei stijlen. Beluister de bekkens in onders ...meer »»
Sjouwen met zware versterkers is verleden tijd
Merknieuws 15-03-2017
Gitaar of bas spelen zonder versterker is dankzij een externe preamp, die aangesloten is op een P.A, mogelijk. Mooer heeft deze markt en het ‘minder minder’ principe ontdekt en komt met de Mooer Mic ...meer »»
Ook linkshandig verkrijgbaar
Merknieuws 07-03-2017
De tweede Mott van d'Angelico is qua net zo opvallend als de Excel-versie, maar een stukje vriendelijker voor de portemonnee. ...meer »»
Merknieuws 19-02-2017
DRUMS AND PERCUSSION   Ludwig Legacy Mahogany Ludwig bracht een paar jaar geleden de Legacy Maple terug: een high-end drumkit met een ketel van twee relatief dikke lagen esdoorn en een tussenl ...meer »»
Vellen met een klassiek karakter
Merknieuws 17-02-2017
Het is klassiekernieuws dat de klok slaat bij Remo dit jaar. De Amerikaanse vellenproducent introduceerde op de NAMM-show twee belangrijke releases: de Felt-Tone bassdrumvellen, en de Classic Fit vell ...meer »»