aanmelden
Nieuwe producten gepresenteerd op Summer NAMM Show
Merknieuws 23-06-2016
Roland en Boss hebben een aantal nieuwe producten gepresenteerd op de Summer NAMM Show in Nashville. Voor gitaristen zijn vooral de Waza Craft CE-2W Chorus interessant en de Robben Ford Tone Capsule v ...meer »»
De eerste hitte-geactiveerde drumstokken
Merknieuws 16-06-2016
Een bijzondere innovatie bij Promark: ActiveGrip zorgt ervoor dat je ondanks dat je handen gaan zweten je de grip op je stokken behoudt. Mike Portnoy en Rich Redmond zijn de eerste drummers die deze s ...meer »»
De legendarische ‘olievellen’ zijn weer terug
Merknieuws 16-06-2016
In de jaren zeventig waren ze de signature sound voor heel veel plaatopnamen: de zogenaamde ‘olievellen’ van Evans. Nu zijn ze terug, verbeterd en wel: Evans Hydraulic Red. ...meer »»
Onderweg opnemen
Merknieuws 06-06-2016
Wil je altijd en overal opnemen? Dan heeft Tascam wat leuks! De Tascam iXR is een mobiele audio-interface voor de flexibele opnamefreak. ...meer »»
Ouderwets, maar dan nieuw
Merknieuws 03-06-2016
Met zijn E653 Artist Edition 50 Vintage Style tweekanaals 50 Watt buizentop gaan het Duitse ENGL de classic rockhoek in. ...meer »»
Nooit meer je riffs vergeten
Merknieuws 01-06-2016
De Wiretap Riffrecorder is TC Electronic's nieuwste songwriting tool. Met 8 uur aan opslagruimte is het pedaal ideaal om volledige jamsessies op te nemen, alsook korte riffs. ...meer »»
Klassieke amp als plug-in
Merknieuws 24-05-2016
Goed nieuws voor fans van het gitaargeluid van Neil Young, Daniel Lanois en Billy Gibbons! Softwarefabrikant Universal Audio brengt na twee jaar research de UAD Fender ’55 Tweed Deluxe plug-in uit. D ...meer »»
Een handige demper voor old skool sounds
Merknieuws 03-05-2016
Moest je gister weer zonder eten naar bed, omdat je je moeders schuursponsje had gejat om je bassnaren te dempen? Het is bijna moederdag en om haar weer blij te maken komt Gruv Gear met dé vervanger ...meer »»