aanmelden
Drums & Percussion 11-11-2001
Van Pearl kennen we allemaal de topreeks, de Master Series, "all maple shell". Maar ook de SRX reeks, vervaardigd uit mahoniehout en bekend als een betaalbaar drumstel van uitstekende kwaliteit.  ...meer »»
Drums & Percussion 24-10-2001
In de reeks Yamaha Compact drums heb je onder meer de Hipgig's met de Rick Marotta Signature en de allernieuwste Al Foster Signature Hipgig Sr., nu wordt de reeks verder uitgebreid met de Manu Katché ...meer »»
Drums & Percussion 19-07-2001
Er was een tijd dat de keuze voor de aankoop van een set conga's heel eenvoudig was, er waren namelijk maar één of twee merken met een degelijke distributie voor onze regionen. Daar is met de groeie ...meer »»
Drums & Percussion 00-00-0000
PREVIEW "Opwarmings oefeningen" zijn eigenlijk meer dan de naam laat vermoeden..Een tennisspeler is verplicht zijn spieren op te warmen, te "stretchen" voor een match, enerzijds ter voorkoming va ...meer »»
Drums & Percussion 00-00-0000
CONTROLLER / PERCUSSIONPAD Elke muzikant die actief was tussen medio jaren 80 en nu kent, of heeft op zijn minst al gehoord van, de Octapad van Roland. De laatste generatie van deze controller/pe ...meer »»
Drums & Percussion 00-00-0000
China cymbals Een china vind je niet in elke setup terug. Drummers die over een grotere cymbal setup beschikken zullen echter zelden dit type cimbaal overslaan. Het kan ook zijn dat je houdt van ...meer »»