aanmelden
Drums & Percussion 30-10-2014
CAJONS  Het mag inmiddels duidelijk zijn dat je met een gewone cajón, gemaakt van een exclusieve houtsoort, niet meer opvalt in de overvolle cajónmarkt. Je moet je onderscheiden, li ...meer »»
Drums & Percussion 01-10-2014
DRUMHEADS Soms hoef je helemaal niet zo veel moeite te doen om een nieuw product te verzinnen. Bij Remo haalden ze het velmateriaal van de Smooth White vellen door het productieproces van de Sued ...meer »»
Drums & Percussion 01-10-2014
SNARE DRUMS Ludwig staat bekend om haar klassieke metalen snaredrums. De in Amerika geproduceerde snaredrums zijn echter behoorlijk duur. Nu komt het merk met een in Taiwan gemaakte snaredrum met ...meer »»
Drums & Percussion 27-08-2014
ACOUSTIC DRUMS De Live Custom uit de vorige editie was nog maar net ingepakt of de volgende Yamaha drumset diende zich alweer aan. De Absolute Hybrid Maple is de tweede professionele drumlijn die ...meer »»
Drums & Percussion 25-07-2014
ACOUSTIC DRUMS Dit is een merk waar je misschien nog niet eerder van hoorde, maar het is vrij zeker dat je wel eens van hun drumstellen hebt gehoord. Sakae maakte namelijk al ruim veertig jaar la ...meer »»
Drums & Percussion 27-06-2014
CYMBALS Waar Paiste op de NAMM show nog een hele reeks bekkens lanceerde voor drummers met diepe zakken, lag de focus op de Musikmesse bij veel betaalbaarder nieuws. De PST-7 is een betaalbare mi ...meer »»
Drums & Percussion 27-05-2014
ACOUSTIC DRUMS Het was zonder twijfel een van de meest besproken drumkits van de afgelopen NAMM show: de Ludwig Signet 105. Een betaalbare middenklassedrumkit die in één doos past e ...meer »»
Drums & Percussion 29-04-2014
ACOUSTIC DRUMS Mapex is bij ons niet zo heel bekend, hoewel deze fabrikant z'n sporen reeds heeft verdiend in de drumwereld. Bewijs daarvan zijn de talrijke endorsers, zoals Chris Adler of Russ M ...meer »»