aanmelden
Recording & Producing 27-06-2014
KEYBOARD CONTROLLER Keith McMillen Instruments (KMI) staat bekend om zijn innovatieve instrumenten: van MIDI controllers tot keyboards en stepsequencers, tot een innovatieve boog voor strijkers. ...meer »»
Recording & Producing 27-06-2014
DESKTOP SPEAKERS We kennen monitors, stereospeakers,… en hier krijg ik met de XD3 een paar desktopspeakers toegestuurd - luidsprekers voor op mijn bureau dus. Cerwin-Vega! is een merk dat ...meer »»
Recording & Producing 27-05-2014
AD/DA INTERFACE & MONITORING SYSTEM Misschien kent u Audient wel? Dit Britse merk uit Hampshire bestaat sinds 1997 en sprong er al snel uit door grote analoge consoles te bouwen in een tijd w ...meer »»
Recording & Producing 27-05-2014
CONDENSER MICROPHONES Ongeveer een jaar geleden testte ik de uitstekende CV4, waarvan de klank me echt beviel. Voor het geval je deze review nog eens wil lezen, hij staat nog steeds op onze websi ...meer »»
Recording & Producing 30-04-2014
VIDEO / AUDIO RECORDER Zoom heeft ons al gedurende verschillende jaren verwend met (al dan niet draagbare) recorders in verschillende versies, die zelfs de meest veeleisenden onder ons tevreden h ...meer »»
Recording & Producing 29-04-2014
MUSIC PRODUCTION SOFTWARE Eerst een beetje achtergrond: Cakewalk is belangrijk voor mij, want het is met deze software dat ik mijn eerste plaat maakte in 2004, exact tien jaar geleden dus. Audios ...meer »»
Recording & Producing 31-03-2014
LIVE RECORDER Muzikanten weten dit maar al te goed: je eigen concert opnemen is altijd een hele karwei, maar het kan toch zeer bevredigend zijn. Meestal moet je je tevreden stellen met een stereo ...meer »»
Recording & Producing 26-02-2014
STEREO MICROPHONE FOR IPHONE, IPAD & IPOD Ik krijg iets vreemds toegestuurd dat het label “Zoom” draagt. Het is wit en doet onmiskenbaar denken aan de wereld van Apple. En dat is ...meer »»