aanmelden
Recording & Producing 29-01-2014
REFERENCE STUDIO HEADPHONES Als je “focal” hoort wanneer je geen fotograaf bent, dan denk je meteen aan het Franse merk dat uitstekende monitors en hifiluidsprekers ontwerpt en bouwt. ...meer »»
Recording & Producing 29-01-2014
STEREO MASTER RECORDER/ADDA CONVERTER Na het uitpakken, ben ik meteen aangenaam verrast door het ontwerp van de DA-3000. Natuurlijk is Tascam geen groentje in het ontwerpen van recorders, ze doen ...meer »»
Recording & Producing 30-12-2013
HANDHELD RECORDER Digitale recorders zijn de laatste jaren gemeengoed geworden. En toch, als we een hedendaags model vergelijken met één van pakweg een jaar of drie geleden, dan zie ...meer »»
Recording & Producing 30-12-2013
HANDHELD RECORDER De naam van het toestel spreekt voor zicht: deze interface is niet bedoeld voor een pc. Van de andere kant, als je een grote fan bent van Apple, dan geraakt u makkelijk in de ba ...meer »»
Recording & Producing 29-11-2013
AUDIO RECORDER Voor de beeldfanaten heeft de komst van digitale camera’s een ware revolutie betekend. Denk maar eens terug aan de tijd dat je filmpjes moest vervangen en doordraaien, ze lat ...meer »»
Recording & Producing 29-11-2013
RECORDING MICROPHONE KIT De eindejaarsfeesten zijn in zicht, de eerste sneeuwvlokken zijn gesignaleerd. Weet jij al wat je aan Sinterklaas of de Kerstman gaat vragen? RØDE heeft me iets to ...meer »»
Recording & Producing 30-10-2013
STUDIO MONITOR KRK is geen onbekend merk in de wereld van de monitoring. We kennen hun Exposé (het topgamma van het merk), de serie VXT en nu ontdekken we ook de nieuwe Rokitreeks. Dit is ...meer »»
Recording & Producing 07-10-2013
INTERVIEW WITH TOM PEARCE  Eerder dit jaar bracht Meet Music al een bezoek aan het SAE Institute te Amsterdam. Het volledige verslag hiervan kan je opvragen via onze website in de juni editi ...meer »»