aanmelden
Recording & Producing 07-10-2013
DRUM MICROPHONES  Home studio’s, fantastisch! We kunnen demo’s maken zonder dat we onze bankrekening moeten leegmaken. Het is verbazingwekkend wat je kan doen met éé ...meer »»
Recording & Producing 04-09-2013
“SMART” ACTIVE MONITORING SYSTEM   Professionals weten het maar al te goed: het monitorsysteem is zowat het belangrijkste instrument in de studio. Natuurlijk mogen we microf ...meer »»
Recording & Producing 29-07-2013
CONDENSER MICROPHONES   MXL is een merk van microfoons dat bij ons niet zo heel bekend is, maar toch zeker de moeite waard om te ontdekken. De catalogus van dit merk is zeer uitgebreid, zeke ...meer »»
Recording & Producing 29-07-2013
USB2.0 AUDIO INTERFACES WITH DSP MIXER  Als ik de naam Tascam hoor, denk ik onvermijdelijk aan de Portastudio, het opnametoestel met cassettes waarmee je in vier sporen kon opnemen. Het was ...meer »»
Recording & Producing 06-07-2013
USB AUDIO INTERFACE Muzikanten weten het maar al te goed: het muzikale schuilt in de dynamiek en nuance. Veranderingen in volume gaan van pianissimo naar fortissimo of mezzo. Op die manier leggen ...meer »»
Recording & Producing 06-07-2013
STEREO MICROPHONE FOR iPHONE, iPAD & iPOD TOUCH We kennen allemaal de producten die voorzien zijn van een appeltje en een “i” voor hun naam hebben. Apple brengt diverse fantastisc ...meer »»
Recording & Producing 04-06-2013
Practical Creative Media Education InleidingOnlangs ging Meet Music op bezoek bij het SAE Institute te Amsterdam, wereldwijd een belangrijke speler op het gebied van mediaopleidingen. We werden e ...meer »»
Recording & Producing 04-06-2013
STUDIO CONTROLLER  Zij die nooit gemixt hebben met een analoge tafel, kennen het gelukzalige gevoel van “one button, one function” niet. Het doet me denken aan de slogan van een ...meer »»