aanmelden
Recording & Producing 30-10-2014
AUDIO/MIDI INTERFACE  Tascam stuurde me met de US-4x4 zopas een nieuwe interface. Ze komt net uit en ik ben erg blij dat ik ze mag ontdekken. Een 4x4 komt deze winter waarschijnlijk goed van ...meer »»
Recording & Producing 30-10-2014
HANDHELD AUDIO RECORDER Als je ons magazine regelmatig leest, heb je ongeveer een jaar geleden de test van de Zoom H6 gezien. En zonder twijfel heb je dan een paar jaar geleden ook ons artikel ov ...meer »»
Recording & Producing 01-10-2014
AUDIO CONVERTER We hebben USB, FireWire, USB2 en 3 zien komen, nu is Thunderbolt de nieuwe hype, vooral bij Apple. Het voordeel zit in het debiet, daar gaan we het straks over hebben. Zoom loopt ...meer »»
Recording & Producing 01-10-2014
CONDENSER MICROPHONE  In de home studio is de microfoonkeuze van cruciaal belang. Je beschikt inderdaad zelden over tientallen micro’s zoals in professionele studio’s. De keuze is daa ...meer »»
Recording & Producing 27-08-2014
MULTITRACK RECORDER Wie is er oud genoeg om zich een analoge 16-sporenrecorder te herinneren? Of misschien herinneren de iets jongeren onder ons zich wel de beroemde digitale 8-sporenrecorder die ...meer »»
Recording & Producing 27-08-2014
MIC PREAMP & AUDIO INTERFACE Tascam draait al lang mee in het opnamewereldje, zowel bij de professionals als bij de amateurs. Herinner je je nog de Portastudio, die het tijdperk van de multit ...meer »»
Recording & Producing 25-07-2014
AUDIO INTERFACE FOR IPAD Diegenen die een iPad hebben, steek je vinger omhoog! Het is namelijk voor hen dat de Focusrite geluidskaart, die ik net ontvangen heb, bedoeld is. Deze interface kan zel ...meer »»
Recording & Producing 25-07-2014
CONDENSER MICROPHONES & MOUNTING DEVICE Opnemen in mono is best leuk, maar sinds de uitvinding van stereo heeft de opnamewereld een enorme stap voorwaarts gezet... Maar wie stereo zegt, zegt ...meer »»