aanmelden
Live Sound & PA 28-02-2014
AMPLIFIER Wat zie ik daar? Een versterker met ingebouwde processor in het JB Systems gamma? Het werd tijd! (knipoog) JB biedt al jaren een bijzonder uitgebreid pallet aan klank- en lichtmateriaal ...meer »»
Live Sound & PA 26-02-2014
ALL-TUBE GUITAR AMPLIFIER  De komst van de Orange Tiny Terror had vergaande gevolgen voor zowat de hele versterkermarkt. Door het succes dat Orange kende met dit kleine brooddoosje, volgden ...meer »»
Live Sound & PA 26-02-2014
LIVE MIXER  Het is alweer even geleden dat ik nog eens een mengtafel over de vloer kreeg voor een uitgebreide kennismaking. Het werd dus tijd om daar iets aan te doen! Vandaag heb ik een dat ...meer »»
Live Sound & PA 29-01-2014
PASSIVE & ACTIVE SPEAKER CABINETS Nog geen maand na de test van een CPX set van JB-Systems, zorgt fabrikant Beglec alweer voor nieuw speelgoed in onze testruimte! We mogen kennis maken met de ...meer »»
Live Sound & PA 30-12-2013
POWERED SPEAKER & SUBWOOFER CABINETS Vandaag krijgen we de kans om een set nieuwe speakers van LD Systems op de rooster te leggen. ‘Vriend aan huis’ LD, mag ik ondertussen wel zeg ...meer »»
Live Sound & PA 30-12-2013
SPEAKER CABINETS & SUBWOOFER  Onze vrienden van Beglec, Belgisch fabrikant van merken als JB Systems, Synq en Briteq, zorgen vandaag voor de frisse wind in mijn testruimte. Ze stuurden m ...meer »»
Live Sound & PA 30-11-2013
ACTIVE TWO-WAY ARRAY & SUBWOOFER Binnen de PA luidsprekermarkt duiken er reeds jaren verschillende fabrikanten op, die met nieuwe producten de strijd aanbinden tegen de ‘oude gevestigde ...meer »»
Live Sound & PA 29-11-2013
SPEAKER & SUBWOOFER CABINETS Peavey is één van die merken waarvan iedereen toch minstens ooit al eens heeft gehoord. Is het niet van de niet kapot te krijgen zware eindversterke ...meer »»