aanmelden
DJ Gear & VJ 02-10-2012
DJ Midi Controller  DAP Audio heeft een van de meest uitgebreide gamma’s in huis. Ik heb nog maar zeer zelden apparaten van DAP Audio gebruikt, maar zowel op het podium als in de studi ...meer »»
DJ Gear & VJ 27-08-2012
Midi Controller  Waar we enkele jaren terug nog CD spelers en draaitafels kregen om te testen, zijn het nu de MIDI controllers die hun taak overnemen. Vandaag kregen we de vierdecks Stanton ...meer »»
DJ Gear & VJ 30-07-2012
2 Channel Midi Controller  Deze 2-kanaals DJ MIDI-controller komt uit de zeer gewaardeerde Core serie van DAP audio en stond op de Musikmesse te prijken tussen al het andere moois. Ik ben da ...meer »»
DJ Gear & VJ 29-06-2012
Laserburst effects  De laserindustrie is in opmars en dat zien we vooral in het low budget segment en op vlak van de mini- en microlasers. Voor een test ontvingen we onlangs twee microlasers ...meer »»
DJ Gear & VJ 31-05-2012
Two-channel midi controllers Laser Nadat we eerder al de kleine, doch goed bespeelbare Kontrol 1 MIDI controller mochten testen, hebben we nu het genoegen om in dezelfde reeks de Kontrol 2 en 3 n ...meer »»
DJ Gear & VJ 04-05-2012
 Een prachtig lentezonnetje maakt deze Musikmesse zomers, doch ook realistisch op gebied van DJ Gear nieuwigheden. Het meeste hebben we al gezien op de Namm, dus hier toch nog enkele nieuwigheden ...meer »»
DJ Gear & VJ 30-03-2012
DMX Driven Laser   Onlangs kreeg ik van Beglec enkele MIDI controllers ter test. Omdat twee ervan goed te vatten zijn in een vergelijkende test en eentje ietwat anders is dan de andere, ...meer »»
DJ Gear & VJ 02-03-2012
 AKAI De MPC Studio Slimline controller en de MPC-Fly voor iPad zijn hier de in het oog springende nieuwigheden. De MPC Studio is slechts zo groot als een laptop, heeft een uitstekende software d ...meer »»