aanmelden
Live Sound & PA 10-01-2004
Begin dit jaar bracht Electro-Voice (EV) de "Gladiator" op de markt in Amerika en nu mogen wij hem beluisteren. The gladiator wordt door EV omschreven als: "ontworpen om moderne dansmuziek weer te gev ...meer »»
Tests 00-00-2004
PREVIEW "LEGATO SPELEN... Zoals ik reeds eerder beschreef, kun je legato spelen vergelijken met wandelen. ... ... Het verplaatsen zelf gebeurt door onze benen te bewegen en bij elke pas op één ...meer »»
Recording & Producing 09-12-2003
Zonder enige twijfel is Tascam het merk dat de grootste bijdrage heeft geleverd tot het concept "home studio". Alle muzikanten, ouder dan dertig, herinneren zich ongetwijfeld de Portastudio ...meer »»
Recording & Producing 06-12-2003
M-Audio Tampa. Een voorversterker met ingebouwde compressor. Zonder lampen, maar met een klankkwaliteit die deze zou moeten benaderen, echter zonder de ongemakken die lampen met zich meebrengen. Altha ...meer »»
Recording & Producing 05-12-2003
Hou jij van lollys? Neenee, k heb geen glas teveel op hoor! Maar ik krijg van M-Audio net een microfoon toegestuurd, in de vorm van een gigantische lolly. Leuk, origineel, sympatiek. Dat alleen al ver ...meer »»
Live Sound & PA 04-12-2003
Deze maand hebben we een geluidssetje van het Spaanse Master audio design om uit te proberen. Twee topkasten, twee subbaskasten en een 3-kanaalsversterker vormen samen een compacte, full-range PA-inst ...meer »»
Live Sound & PA 02-12-2003
Eigenlijk is het onvoorstelbaar hoeveel letterwoorden wij gebruiken als het om merknamen gaat. Ik ken de naam DAS al lang als luidsprekerfabrikant, maar had me nog nooit afgevraagd waar die letters vo ...meer »»
Live Sound & PA 22-11-2003
DEQ 230d Wanneer je er even onze archieven op naslaat op www.meetmusic.com (of als je onze vorige uitgaven bewaart, zoals iedere trouwe lezer) dan zie je dat ik enkele maanden geleden de DEQ 230 ...meer »»