aanmelden
Recording & Producing 23-05-2002
Ik denk dat ik me moet verontschuldigen bij de lezers. Ik had me immers voorgesteld om bij de Sony importeur te zeggen dat ik moeilijk een artikel kon schrijven over een toestel, dat wegens zijn prijs ...meer »»
Live Sound & PA 24-03-2002
Het is nog maar recent dat de toestellen van het Phonic merk bij ons verdeeld worden… toch onder die naam! In werkelijkheid gaat het om fabrieken die reeds vroeger als toeleverancier dienden voor all ...meer »»
Recording & Producing 03-03-2002
De invoerder zelf vertrouwde me het volgende toe: waar gaat dit eindigen?! Stel je maar voor: een 24sporen opnametoestel, onder 24-bits resolutie, voor verwisselbare IDE "low cost" harde schijven, voo ...meer »»
Recording & Producing 11-01-2002
Een vorige maal hebben we jullie de CDR Sony CDR-W66, een toestel uit de hogere klasse voorgesteld, ditmaal kunnen we een ander CDR opnametoestel onder de loep nemen, uitgebracht door Tascam, misschie ...meer »»
Recording & Producing 26-12-2001
Sommige lezers hebben me de laatste tijd verweten dat ik niet genoeg synthesizers heb uitgetest. Een gerechtvaardigd protest. Buiten de Roland RS5 heb ik het afgelopen jaar niet veel meer voorgesteld. ...meer »»
Recording & Producing 13-12-2001
De AV-6 maakt dus deel uit van het superieure gamma bij FAR: een gamma waar elke luidspreker over zijn eigen versterking beschikt. In het geval van de AV-6 handelt het dus over twee versterkers (120/1 ...meer »»
Recording & Producing 26-11-2001
Ik word vaak overvallen door een aarzelend gevoel wanneer ik studio-luidsprekers moet testen: angst om te vervallen in het typische geleuter van "hifi" verkopers, die zonder blikken of blozen met woor ...meer »»
Live Sound & PA 22-11-2001
Wanneer we het hier hebben over een "P.A. System" of geluidsversterking, weet dan wel dat we hiermee werkelijk een compleet systeem bedoelen dat kan worden opgeborgen in één enkele plastieken koffer ...meer »»