aanmelden
Versterker, PA en monitor in een
Merknieuws 18-07-2018
Op de NAMM show waren we al onder de indruk van de presentatie van de Bose S1 Pro, dus zagen we uit naar dit testexemplaar. In feite is het een PA-speaker bestaande uit een woofer met daarvoor geplaat ...meer »»
Pedalboard voor de akoestische gitarist
Merknieuws 13-07-2018
Nexi Industries brengt een pedalboard en vier effectpedalen uit voor de akoestische gitarist. ...meer »»
Nieuwe hardware, nieuwe stokken
Merknieuws 05-07-2018
In Nashville vond vorig weekeind de zomer editie van de Namm Show plaats. Hoewel die show heel wat kleiner en aanzienlijk minder belangrijk is dan de editie die elke januari in Los Angeles wordt gehou ...meer »»
Nieuws van de Summer-NAMM
Merknieuws 04-07-2018
Vorige week vond de Summer-NAMM plaats in de Amerikaanse muziekhoofdstad Nashville. De komende tijd zullen we nog wat nieuwtjes publiceren. Houd deze pagina's en onze facebook dus in de gaten. Music M ...meer »»
Nieuwe keyboard controllers van Nektar
Merknieuws 01-07-2018
Nektar brengt met de twee modellen in de T-serie nu ook diepgaande editing voor plug-ins ...meer »»
Nieuws van de Summer-NAMM
Merknieuws 29-06-2018
Een compactere versie van de Casino? Een SG of ES die enkelspoels te schakelen is? Epiphone kwam met veel moois naar de Summer-NAMM die nu gaande is in Nashville. ...meer »»
In 1 dag een nummer schrijven, opnemen en een videoclip maken in de grootste mobiele studio van Europa
Muzieknieuws 28-06-2018
In de VS tourt de John Lennon Educational Tour Bus al jaren langs scholen, festivals en conferenties. De Europese versie was voor het laatst in Nederland in 2014. Dit non-profit talentontwikkelingspro ...meer »»
Meinl Stick and Brush
Merknieuws 27-06-2018
In Gutenstetten, bij de Meinl Fabriek, werd afgelopen weekeind het allereerste Meinl Percussion festival georganiseerd. De Duitsers gebruikten het festival meteen voor de lancering van hun nieuwste af ...meer »»