aanmelden
Demonstratie door Thomas Stolcis op de beursvloer
Merknieuws 05-04-2017
Best Acoustics Reinhardt presenteerde ons vandaag op de Musikmesse in Frankfurt (5 t/m 8 april 2017) enkele interessante producten. Zo gaan ze voor Europa iSolo distribueren, zoals we in de huidige ed ...meer »»
Scherp geprijste berken kit uit Duitsland
Merknieuws 05-04-2017
In Frankfurt is vandaag de Musikmesse van start gegaan, en op drumgebied is het belangrijkste nieuws daar afkomstig van Sonor. Het Duitse merk komt namelijk met een wat meer betaalbare berken drumkit ...meer »»
Dutch Design
Merknieuws 03-04-2017
Het Nederlandse NEXI Industries heeft een heel nieuw concept pedalboard ontwikkeld, de Solution genaamd. Om af te zijn van klitteband, tie wraps, kabeltjes en voedingen, is dit een plug and play oplos ...meer »»
ST & ST P90: efficiente solidbody's met vette vintage vibe
Merknieuws 27-03-2017
De vorig jaar opnieuw geïntroduceerde Guild S-200 T-Bird heeft gezelschap gekregen van de T-Bird ST en ST P90. Deze modellen hebben een eenvoudigere bediening en zijn met respectievelijk humbuckers e ...meer »»
Vernieuwde klassiekers
Merknieuws 23-03-2017
Nog niet zolang geleden vernieuwde Pedaltrain zijn hele lijn pedalboards. De Classic serie leek daarbinnen het meest op de boards waarmee Pedaltrain bekend werd, alleen ontbrak nog één formaat. Die ...meer »»
Nieuwe bekkenserie van Meinl - beluister ze hier
Merknieuws 15-03-2017
Meinl lanceerde op de NAMM show in L.A., januari 2017, de Pure Alloy-serie. De Pure Alloys zijn warm, bestuurbaar en ontzettend muzikaal, toepasbaar in allerlei stijlen. Beluister de bekkens in onders ...meer »»
Sjouwen met zware versterkers is verleden tijd
Merknieuws 15-03-2017
Gitaar of bas spelen zonder versterker is dankzij een externe preamp, die aangesloten is op een P.A, mogelijk. Mooer heeft deze markt en het ‘minder minder’ principe ontdekt en komt met de Mooer Mic ...meer »»
Ook linkshandig verkrijgbaar
Merknieuws 07-03-2017
De tweede Mott van d'Angelico is qua net zo opvallend als de Excel-versie, maar een stukje vriendelijker voor de portemonnee. ...meer »»