aanmelden
Speciale klassieke wraps ter ere van het 135 jarig bestaan.
Merknieuws 02-08-2018
Gretsch bestaat dit jaar 135 jaar, en dat vieren ze onder andere met een peperdure high end drumkit. Maar ook bij de meer betaalbare kits doet het merk nu iets speciaals met mooie vintage ogende bekle ...meer »»
Goed ontvangen
Merknieuws 01-08-2018
"Een geavanceerd draadloos systeem voor gitaristen en bassisten, met digitale pedaalontvanger, dat automatisch frequentiebeheer combineert met echte digitale diversity-functies voor een stabiele draad ...meer »»
Populair tremolopedaal nu in kleinere uitvoering
Merknieuws 01-08-2018
Sinds zijn introductie in 1996 is de Supa-Trem 1 van Fulltone een vast onderdeel van veel pedalboards. Nu, 22 jaar later, komt het Californische effectbedrijf, geheeld in de geest van de tijd, met een ...meer »»
Thomann huismerk zet zichzelf in de kijker.
Merknieuws 23-07-2018
Muziekgigant Thomann heeft voor het huismerk Zultan cymbals een eigen website gecreĆ«erd. En dat is geen moment te laat, want Zultan is met tien reeksen en bijna 150 modellen inmiddels uitgegroeid tot ...meer »»
Eigenzinnig ontwerp
Merknieuws 21-07-2018
Met de Silveray gitaren gaat Stagg een nieuwe richting op en laat gelijk zien helemaal van deze tijd te zijn. Zagen we van het merk voorheen vooral gitaren die waren afgeleid van de klassiekers, met d ...meer »»
Compacter en goedkoper
Merknieuws 20-07-2018
Arturia heeft een nieuwe bruut toegevoegd aan hun collectie, de DrumBrute Impact. Het is een analoge drumcomputer met ingebouwde sequencer voor een aantrekkelijke prijs ...meer »»
Versterker, PA en monitor in een
Merknieuws 18-07-2018
Op de NAMM show waren we al onder de indruk van de presentatie van de Bose S1 Pro, dus zagen we uit naar dit testexemplaar. In feite is het een PA-speaker bestaande uit een woofer met daarvoor geplaat ...meer »»
Pedalboard voor de akoestische gitarist
Merknieuws 13-07-2018
Nexi Industries brengt een pedalboard en vier effectpedalen uit voor de akoestische gitarist. ...meer »»