aanmelden
Guitar 23-12-2014
ACOUSTIC GUITAR Het is al een tijdje geleden dat we nog eens een Yamaha gitaar hebben getest. En dan zijn ze daar plots weer, met een nieuw hersenspinsel van hun gitaarbouwers. De LL6M ARE wordt ...meer »»
Guitar 23-12-2014
PROGRAMMABLE DIGITAL DELAY Onlangs passeerde de Korg Pitchblack Pro reeds de revue in dit tijdschrift. Het ging toen om een toestel waarbij Korg zijn legendarische rack tuner een update meegaf. H ...meer »»
Guitar 23-12-2014
VIBRATO CHORUS EFFECTOR  Korg houdt zich de laatste tijd bezig met een aantal van hun meeste legendarische producten in een nieuw jasje te stoppen. Na de rack tuner en de SDD-3000 brengen ze ...meer »»
Guitar 25-11-2014
ALL-TUBE GUITAR AMPLIFIER HEAD Bij DV Mark werken ze al een tijdje aan updates voor zowat heel hun productlijn. Eén van hun topmodellen, de Triple Six, krijgt dan ook meteen een make-over. ...meer »»
Guitar 24-11-2014
ACOUSTIC GUITAR Tijdens de vorige Frankfurt MusikMesse, intussen toch ook weeral een half jaar geleden, stelde Alhambra een nieuwe reeks gitaren voor. Vorige keer bespraken we reeds de 4 P S, een ...meer »»
Guitar 24-11-2014
Acoustic instrument amplifier Het gebeurt niet vaak, maar deze week wist men mij te verrassen met een totaal nieuw merk. Tenminste, nieuw in die zin dat ik er nog nooit van gehoord had! Acus maak ...meer »»
Guitar 30-10-2014
SEMI-HOLLOW BODY ELECTRIC GUITAR Na lang wachten mogen we één van onze favoriete merken nog eens verwelkomen! Godin is een Canadese gitaarbouwer met een enorme staat van dienst. Ze ...meer »»
Guitar 29-10-2014
ACOUSTIC GUITAR Kleinere versterkers en effectentoestellen zijn al een hele tijd zeer populair, maar nu volgen ook stilaan de gitaren in “traveler”-vorm. Deze (voornamelijk) akoestisc ...meer »»