aanmelden
Keyboard Instruments 29-11-2013
STAGE PIANO Het aanbod van de zogenaamde stage- piano’s is vandaag de dag ongelooflijk aan het boomen. Ieder zichzelf respecterend pianomerk is al sinds een tijdje mee op de kar gesprongen ...meer »»
Keyboard Instruments 30-10-2013
ANALOGUE SYNTHESIZER MODULES   Korg staat al jaren mee aan de wereldtop als fabrikant van elektronische muziekinstrumenten. Met producten als de MS-20, Mono- Poly, M1, Triton, MicroKorg ...meer »»
Keyboard Instruments 07-10-2013
SILENT PIANO MODULE & GRAND PIANO APPARATUS  In deze editie zal je geen piano of keyboard review aantreffen! We gaan het ditmaal hebben over enkele zaken die weliswaar te maken hebben me ...meer »»
Keyboard Instruments 04-09-2013
DIGITAL PIANO Vandaag hebben we in primeur de nieuwe Kawai CS7 klaarstaan om te onderwerpen aan een zorgvuldige test. Op vlak van huispiano’s heeft Kawai zowel op akoestisch als digitaal vl ...meer »»
Keyboard Instruments 29-07-2013
ARANGER KEYBOARD  Korg heeft alweer een nieuwtje, of zeg maar update, op de markt gebracht in de gekende Pa-reeks. De nieuwe Pa900 is volledig verbeterd en versterkt ten opzichte van z&rsquo ...meer »»
Keyboard Instruments 06-07-2013
DIGITAL PIANO   Het wordt een vast ritueel wanneer er weer eens een review van een nieuwe Kawai piano voor de deur staat. Schoenen aan en richting een van de vestigingen van Piano&rsquo ...meer »»
Keyboard Instruments 04-06-2013
VIRTUAL ANALOG MODELING SYNTHESIZER Nog voor de NAMM Show goed en wel begonnen was, gonsde het van de geruchten over de lancering van een nieuwe synth van Korg. Eentje met een wel heel bijzondere ...meer »»
Keyboard Instruments 08-05-2013
ALESISAlesis heeft al een tijdje de Vortex in zijn gamma, maar daar hebben ze nu toch een update van uitgebracht. We verwelkomen de Alesis Vortex Wireless. Dit is dus een draadloze ‘keytar&rsquo ...meer »»