aanmelden
keyboard
Keyboard Instruments 20-01-2016
De Electro 5 is de grootste update sinds Clavia met dit type op de markt kwam. En dat was in 2001. Sindsdien heeft de Electro een reputatie opgebouwd, als een betrouwbare en authentiek klinkende emula ...meer »»
digital piano
Keyboard Instruments 09-12-2015
Deze test begint al goed… Ik ben helemaal verkocht! Ik heb al tientallen piano’s, zowel akoestisch als digitaal, onder de vingers gehad, maar ik heb me nog nooit zo snel laten verleiden als door dez ...meer »»
synthesizer modules
Keyboard Instruments 03-12-2015
Hoewel het nieuws over de Boutique-serie van Roland rond 20 september op internet verscheen alsof het was ‘gelekt’, bleken ze binnen enkele dagen al beschikbaar voor een test. Blijkbaar was de prod ...meer »»
stagepiano
Keyboard Instruments 06-10-2015
Live en op tv domineren tegenwoordig strak ogende en goed klinkende stagepiano’s als de Nord Stage. De podiumuitstraling van een echt vintage instrument is echter ook niet te versmaden. Met de Zarenb ...meer »»
digital ensemble piano
Keyboard Instruments 24-07-2015
Havian, Havian… zegt die naam jou iets? Bij mij doet het niet meteen een belletje rinkelen. Ik heb dan maar wat research gedaan op het net, maar het enige dat ik kon vinden was… een slagerij in Ande ...meer »»
stagepiano
Keyboard Instruments 06-06-2015
We moeten toegeven dat we niet elke dag het genoegen hebben om een piano van Kurzweil te testen. Toen de hoofdredacteur me zei dat ik m’n vingers op een Kurzweil mocht leggen, was ik om het zacht uit ...meer »»
Keyboard Instruments 27-02-2015
KEYTAR SYNTHESIZER Hoor, hoor, beste mensen! Heden kunnen wij aan het publiek mededelen dat de volgende strijd tussen de “guitar hero” van de band en de toetsenridder eindelijk op gelijke ...meer »»
Keyboard Instruments 30-01-2015
STAGE PIANO  Voor de trouwe lezers van Meet Music Magazine, de conclusie van de review van de Yamaha CP40 vormt een goede samenvatting van het nu volgende artikel. Ik had toen al vermeld dat de C ...meer »»